Over Bontom

Creativiteit, innovatie en perfectie. Dat zie én proef je!

Over Tom van de Veen

Mijn opleiding tot kok heeft mij de basis gegeven die ik vandaag de dag nog altijd gebruik. Door in veel verschillende keukens te werken deed ik als kok veel product -en techniekkennis op. Ook het gebruik van seizoensgebonden producten werd voor mij vanzelfsprekend.

Leon gaat langs bij meester patissier Frank Haasnoot

In Nijkerk behoort patissier Frank Haasnoot tot de top van de wereld. Hij laat menig chef versteld staan met zijn kunstwerken van chocolade. Zo ook onze eigen chef-kok Leon Mazairac.

Bontom op TV

Alain Caron mag op bezoek bij Tom van de Veen. Deze bevlogen chocolatier maakt deel uit van het Nederlandse Patisserie Team, dat alles zegt over de geweldige dingen die hij doet met chocolade. Tom werkt ook graag met ingrediënten uit de natuur: dennennaalden, bloesems, watermunt en spirea bijvoorbeeld. Deze tweede paasdag maakt Alain ree met chocoladesaus en Tom maakt er paaseitjes bij met een vulling van dennennaalden.

Neem contact op met Bontom

Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.